SERVICII SI PRODUSE

Sed interdum massa lacus, a porttitor risus gravida sed. Nulla ultricies ex non sagittis vulputate. Integer fringilla convallis risus, semper est interdum non.

Design interior

Alături de partenerii noștrii, reușim să oferim soluții complete pentru amenajări interioare extraordinare. De la design customizat oferit de profesioniști, inclusiv pentru mobilă, până la montaj, instalații electrice și manoperă completă, utilizând gama largă de soluții de iluminat și tavane extensibile.

CONTACT

Mobilier la comanda

Colaborăm cu firme cu renume în domeniu, pentru realizarea dorințelor dumneavostră. De asemenea, brandul revoluționar byTheBrothers ® – proudly made in Romania, oferă mobilier și accesorii high-end, reintroducând motive autentice românești în trend-uri contemporane.

CONTACT

Tavane extensibile Barrisol

Normalu, deținătorul brandului BARRISOL, a creat primul tavan extensibil din lume în 1969. Astăzi colecția Barrisol cuprinde peste 20 de sisteme unice de tavane extensibile, oferind linii complete de produse pentru arhitecți, designeri interior și decoratori profesioniști.

CONTACT

Corpuri de iluminat

Iluminarea produce cel puțin 50% din efectul unei încăperi. Cunoscând aceasta, am pregătit pentru tine soluții din cele mai variate, pentru toate nevoile și gusturile. Ca distribuitori unici ai unor branduri internaționale de renume, suntem avizați în a vă ajuta

CONTACT

Industrial & Comercial

Deservim o gamă largă de clienți industriali și comerciali, atât în ceea ce privește iluminarea simplă cât și prin oferirea de soluții customizate, eficientizare a consumului prin senzorizare, oferind consultanță și inginerie gratuită.

CONTACT

Securitate

Supravegherea video și sistemele de alarmă sunt esențiale pentru siguranța și securitatea dumneavoastră și a bunurilor pe care le dețineți.Prin bradurile proprii AS Guard și SCS Sentinel, oferim soluții la cheie sau personalizate, scalabile în funcție de necesități.

CONTACT

PARTENERI

Am cladit acest business prin parteneriate stranse cu unii din gigantii internationali ai industriilor in care activam, pentru a garanta profesionalismul la cele mai inalte nivele.Navigand site-urile si consultand cataloagele online ale furnizorilor nostrii, va puteti face o imagine despre posibilitatile noastre. Consultantii nostrii va vor sta mereu la dispozitie pentru ajutor sau oferte.

CERE OFERTĂ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor .

CERE OFERTĂ

BIROU

0767 421 554

URGENTE

0767 421 554

PROGRAM

9:00am – 6:00pm

BIROU

0767 421 554

URGENTE

0767 421 554

PROGRAM

9:00am – 6:00pm